Malay Pick Up Lines

Malay pick up lines are mostly devoted to Malaysia or people who are wilful to head to this country and want to make some new partners. Pickupliness excerpts for you the best and biggest collection of Malaysian pick up lines on the entire Internet. These Malay pick up lines are sort mix and match of cheesy pick up lines and dirty lines as well that you really can enjoy off!

Malay Pick Up Lines Photos

Malay Pick Up Lines Malaysian Pick Up Lines Malay Pick Up Lines 2

Malay Pick Up Lines

If I were a superhero, I wouldn’t be Superman or Keluangman. I would be YOURMAN.

You ada plaster? Sebab I punya lutut luka terjatuh cinta kat you…

Boy: Close your eyes.

Girl: K

Boy: What do you see?

Girl: Nothin.

Boy: That’s my life without you.

ERMMMM … Entah, APA eza aya Dencan Chewing CûM ?

Are you malay girl? Cause you make me maleyley

Awak pakai gula untuk cuci

muka eh? Sebab awak nampak

manis sangat.

You ada plaster? Sebab I punya lutut luka terjatuh cinta kat you…

Are you oxygen?i can’t live without you dear

I’m no organ donor, but I’d be happy to give you my heart.

I’m not even kidding. Malaysia is effing hot. And so are you.

Hello. Cupid called. He ask me to tell you that he needs my heart back.

Perasaan tu.bila kau nak berhenti cintakan dia,tapi hati tak mengizinkan

Are you sun?Cause your smile make my heart melt

Hai.awak ada bawa magnet ke?sebab dari dulu awak menarik perhatian saya

You are like the telur to my Roti Telur..without you I’m just kosong.

Cinta saya dan awak ibarat harga minyak di Malaysia, sentiasa naik. Kalau turun pun sekejap je pastu naik balik hukhuk.

Malaysia dalam peta dunia kecik je kan?

Takpe, janji awak besar dalam hati saya

If you think Mydin is cheap..try going to Myheart, you might probably get most of the stuffs for free.

Are you lost? If yes, let me lead you to my

BF: “Apa perbezaan awak dan KLCC?”

GF: “Tak tahu”

BF: “KLCC Malaysia punya, awak saya punya” 😛

Orang Malaysia memang suka coffee eh , tak suka kopi.

Ringgit Malaysia dah jatuh.Awak tu bila plak nak jatuh ke dalam hati saya.

Are you Malaysian ? because everyday you’re like Cute Cute Malaysia.

u boleh tak i pacak kan bendera malaysia kat dalam hati u. Sebab disini lahirnya sebuah cinta.

Awak tahu kan duit malaysia sekarang dah jatuh?

Haah. Kenapa?

Tapi kan, cinta saya dekat awak tak pernah jatuh.

Cintaku kepada mu ibarat harga minyak di Malaysia, sentiasa naik.

Cinta saya dan awak ibarat harga minyak di Malaysia, sentiasa naik.

Orang Malaysia masih tak habis habis lagi dengan

Johor nak keluar Malaysia pun nak bising . Awak tu, saya ajak keluar makan, awak bluetick . Camne?

Duk tanya2 bila I balik Malaysia ni nk apa ni? Nak belanja makan takpe jugak.Nak belanja nasi minyak majlis kita,

Shakespeare compared his lover to a summer’s day but I would compare you to malaysia cause baby you’re hot all-year long.

Gua dah pnah melawat banyak u kat malaysia ni, tapi tak pnah jumpa org macam u

Walopun prmpn thai ramai yg lawa,  lawa lg prmpn di malaysia…

“Awak, Malaysia dah kalah”

“Takpe. awk menang kat hati saya”

Are you a malay? Because you make my air liur malaylay.

Ciaciacia.

Are u a malay?? cause i dah malaylay tgk u

Hey is your race Malay because I malay you.

Are you Malay? Coz you make my air liuh malay-lay

Magpa-blood test ka kaya… Malay mo, ako pala ang TYPE mo!

Are youe malay? Coz u make my air liur meleyyy leyy

Hack hati perempuan lgi ssh dari hack  bank negara…

Do you know King in malay means Raja? You should know because you yang bertakhta di hati I saja.

Are you malay? Because you make my air liur malaylay

Malay Pick Up Lines Video

Hopefully, you enjoyed the best post bout Malay pick up lines

Leave a Reply